Muhsin Yazıcıoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu

Telefon : 0 362 228 55 51
Belgegeçer : 0 362 228 55 51
WEB https://canikozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr
Adres : FEVZİ ÇAKMAK MAH. AZİZİYE CAD. ROTARY KULÜBÜ BILIM VE SANAT MERKEZI BLOK NO 127 İÇ KAPI NO 1 İLKADIM / SAMSUN
VİZYON : Öğrencilerimizin topluma kazandırılması ve sosyalleşmelerine katkıda bulunulması, engelleri aşarak işe ve mesleklere hazırlanması, akademik bilgi ve becerilerin yanında iş eğitimi uygulamaları ile toplumun üretken ve meslek sahibi bir bireyi haline getirilmesi ve nihayetinde onları hayatın içinde tutulmasını sağlamaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Bakanlığı´nın temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, ilköğretimi bitirmiş, eğitilebilir düzeydeki özel eğitim gereksinimli öğrencilerimize bireysel, sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilmek ve öğrencilerimizi uygun eğitim ortamları ışığında iş, çalışma ve meslek bilincine erişmiş, bağımsız yaşama becerilerine sahip, istihdama yönelmiş üretken bir birey olarak topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR : 2022 yılı okul sporları özel sporcular alanında Türkiye Finallerinde yüzme branşında 3 adet derecemiz bulunmaktadır.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Yabancı Dil : .
Servis : Öğrenci servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz Gazi Devlet Hastanesi´nin karşısındadır. Belediye otobüsü ve dolmuş ile kurumumuza ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Fevzi Çakmak Mah. Aziziye Cad. No:127 İlkadım/SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 1 km; İl merkezine 1 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 85
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .